• Coronapandemien skaper problem med store konsekvenser for oss. Kronekursen er nå så lav att vi må justere prisene på våre produkter.  Fra i midten av februar har kronekursen fallt ca 20%. Vi kommer løpende oppdatere prisene.  De prisene dere finner på hjemmesiden er de som gjelder for øyeblikket. Hvis dere skal gi et tilbud til en kunde så kontakt oss så kan vi gi dere en pris som kan gjelde i 2 uker.

Julegaven i år går til Brønnborring på barnehjemmet i Nepal

Holars har i flere år sponsret et barnehjem for gutter og et for jenter i Nepal og vi velger å fortsette med det i år også. For tre år siden kjøpte vi en buffel med en kalv som skulle gi melk til alle barna på de to barnehjemmene. Dette ble velykket og for to år siden kjøpte vi en lastebil så at de kunne selge den melk, smør og ost som ble over. I fjor ble julegaven en varmepumpe og i år blir julegaven et bidrag for å grave en ny brønn for å få rent drikkevann.

Pengene vi sender, er de pengene vi tidligere la i julegaver til våre kunder, så som sjokolade esker o.l. Det er derfor dere som Holars kunder kan føle dere delaktig i denne julegaven.

Med dette vil vi takke alle våre gamle og nye kunder for året som har gått og ønske dere alle en god Jul & et godt nytt år.

Holars AS
Thorbjørn Holst-Larsen