Personvernpolicy Holars AS

Ditt personvern er viktig for oss i Holars AS, og vårt mål er å etterleve lover og forskrifter (GDPR) som finnes om vern av dine personopplysninger. Denne policyen vil hjelpe deg å forstå hvordan vi samler inn, og bruker dine personopplysninger. Når du registrerer deg som kunde på holars.no godkjenner du våre salgsvilkår og vår personvernpolicy.

Holars AS, org.nr: 943972265, Trondheimsvegen 590, 2092 Minnesund, Norge, info@holars.no, tlf: 63961700 er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Holars AS samler inn personopplysninger for å oppfylle en juridisk forpliktelse (bokføringsloven). For å bli kunde hos oss, handle hos oss, kontakte oss via kontakt skjemaet, via mail eller via livechatten, må vi samle inn personopplysninger. Noen av grunnene for at vi samler inn personopplysninger er:

Slik at du kan gjennomføre en bestilling.
For å kunne gi support via e-post.
For å kunne gi support via livechat eller kontakt oss via kontaktskjemaet.
For å kunne sende ordrebekreftelser.
For å kunne sende fakturaer.
For å kunne sende nyhetsbrev.
For å kunne forbedre våre tjenester (med cookies)
For å kunne sende SMS med sporingslink.

Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Holars AS samler inn personopplysninger når du registrerer deg som kunde eller når du bestiller på holars.no eller via epost eller telefon. Noen personlige opplysninger (navn, e-postadresse) samles inn når du bruker vår livechat eller vårt kontaktskjema. Personopplysninger samles også inn gjennom cookies, for å gi deg som bruker den beste opplevelsen på nettstedet vårt.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?

- Personopplysninger vi lagrer når du registrerer deg på holars.no

Når du registrerer deg på holars.no lagres dine personopplysninger i vår webleverandørs krypterte server, og i vår visma server. Holars.no bruker SSL (secure socket layer). SSL brukes for å kryptere data som overføres fra webleseren til webserveren. Nettadresser beskyttet av SSL begynner med https og ikke http. Vi lagrer Personopplysningene for at du som kunde skal kunne handle i vår nettbutikk. Personopplysningene vi lagrer ved registrering er:

- Firmanavn
- Org.nr
- Fakturaadresse (Adresse, postnummer, by)
- Leveringsadresse (Adresse, postnummer, by)
- E-postadresse
- Mobilnummer
- Kontaktperson
- Passord (krypteres i nettbutikkens servere)
- Om du vil ha nyhetsbrev.

- Personopplysninger vi lagrer når du handler i nettbutikken holars.no.

Når du handler i vår nettbutikk lagres dine personopplysninger etter bokføringsloven. Bokføringsloven sier at primærdokumentasjon skal lagres i minst 5 år og sekundærdokumentasjon i minst 3,5 år. Informasjonen lagres i vårt bokføringsprogram visma, men også i våre betalingspartneres systemer. Kjøp med DIBS kortbetaling lagres etter DIBS egne personvernspolicyer, som du godkjenner når du velger DIBS som betalingsmåte. Vi sender en ordrebekreftelse via e-post for å bekrefte når en bestilling er gjort på holars.no. Skulle du fylle ut feil informasjon, fraktadresse, fakturaadresse eller lignende, kan vi enkelt rette dette hvis du kontakter oss direkte. Personopplysningene vi lagrer er:

- Firmanavn
- Fakturaadresse (Adresse, postnummer, by)
- Leveringsadresse (Adresse, postnummer, by)
- Dato
- Bestillingsnummer
- Kontaktperson
- Betalingstype (DIBS, Faktura)
- Merknad
- E-postadresse
- Mobilnummer

DIBS kortbetaling personvernpolicy.

Din kortbetaling er sikret gjennom at Holars AS bruker DIBS (www.dibs.no) som betalingstjeneste. DIBS-systemer er godkjent av Norske banker og sertifisert etter PCI DSS av VISA og MasterCard for å overføre betalingstransaksjoner i høyeste sikkerhetsklasse. All kommunikasjon mellom butikken og banken din styres av DIBS og krypteres via Secure Sockets Layer (SSL). For å se at betalingen skjer på en sikker side, kan du se at adressen på betalingssiden starter med https: //, samt at en hengelås vises i nettleseren din. Holars AS har dermed aldri tilgang til kortinformasjonen, og kan derfor ikke registrere eller lagre kortinformasjonen din.

Posten / Bring (Frakt)

Vi sender våre bestillinger med fraktselskapet Posten / Bring. Når en bestilling er laget i nettbutikken lagres firmanavn, kontaktperson, leveransadresse, mobilnummer og e-postadresse i brings portal.

Til hvem leverer vi ut personupplysningene?

Dine personopplysninger leveres ut til våre betalingspartnere, eksempelvis dibs, logistikkpartner, regnskapspartner og via ordrebekreftelse til deg når du handler hos oss.

Hvordan endrer jeg mine personopplysninger?

For å få tilgang til hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, eller rette feil personopplysninger kan du logge deg inn med kontoen din på holars.no og endre alle opplysninger. For å slette din konto må du kontakte oss på info@holars.no. NB! Bokføringsloven sier at primærdokumentasjon skal lagres i minst 5 år og sekundærdokumentasjon i minst 3,5 år, og vi kan derfor ikke garantere at all informasjon blir slettet.

Påmelding til vårt nyhetsbrev.

For å registrere deg til vårt nyhetsbrev bruker vi en avkryssingsboks der du som kunde ved registrering velger om du vil ta emot nyhetsbrev eller ikke. Velger du å motta nyhetsbrev lagres ditt navn, firmanavn, e-post, og dato når du ble registrert. For å sende ut nyhetsbrev bruker vi programmet mailchimp og det er i mailchimp som informasjonen for nyhetsbrev blir lagret. Du kan alltid avregistrere deg gjennom å trykke på avregistreringslinken som finnes i alle våre nyhetsbrev eller sende en mail til info@holars.no for å be oss å slette din epost.

Support via E-post / Livechat.

For å gi god og rask støtte via livechat, eller via kontaktskjemaet må vi vite din e-postadresse og ditt navn. Spørsmålet ditt, samt navn og e-postadresse vil bli sendt til vår e-post info@holars.no ,slik at vi raskt kan svare på spørsmålet.

Hvor lenge lagres mine personopplysninger?

Dine personopplysninger vil bli lagret så lenge det er nødvendig å oppfylle formålet med hvorfor de ble samlet inn. Innsamlede e-postadresser fra registrerte kunde som vil ha nyhetsbrev lagres intil oppsigelse via mail til info@holars.no eller gjennom å trykke lengst ned på avregistreringslinken i alle nyhetsbrev.

Cookies (Informasjonskapsler)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg som bruker best mulig opplevelse når du handler på nettsiden. En informasjonskapsel er en tekstfil lagret på datamaskinen slik at du kan legge til et produkt i handlekurven. Hvis du ikke vil bruke informasjonskapsler, kan du deaktivere informasjonskapsler i nettleserens innstillinger.

Holars.no bruker googles annonsetjenester.

Vi bruker google analytics på vår side for å:

Gjøre våre annonser effektive.
Få rapporter om annonseaktivitet
Analysere hvordan brukere tar seg rundt på holars.no.

For å lese mer om googles personvernpolicy trykk her.

Kontakt oss / klage

Hvis du vil endre eller få tilgang til de personopplysningene vi behandler om deg, kan du logge inn på holars.no og trykke på Min konto --> Endre opplysninger. Hvis du vil slette kontoen din eller hvis du har andre spørsmål, vennligst kontakt oss på info@holars.no

For å sende inn en klage om hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du gjøre det til datatilsynet. Se mer informasjon om hvordan du gjør det på https://www.datatilsynet.no/

Endringer i personvernpolicyen.

Holars AS forbeholder seg retten å gjøre endringer i sin personvernpolicy i den grad det trengs for å rette feil eller for å etterleve nye regler, juridiske eller tekniske krav. Nye personvernpolicyer skal publiseres på holars.no