• Coronapandemien skaper problem med store konsekvenser for oss. Kronekursen er nå så lav att vi må justere prisene på våre produkter.  Fra i midten av februar har kronekursen fallt ca 20%. Vi kommer løpende oppdatere prisene.  De prisene dere finner på hjemmesiden er de som gjelder for øyeblikket. Hvis dere skal gi et tilbud til en kunde så kontakt oss så kan vi gi dere en pris som kan gjelde i 2 uker.

Julegaven i år blir en varmepumpe til Jentene i Nepal

Holars har i flere år støttet Forsamlingen Arkens arbeid blant barn i Nepal.  Etter katastofen for noen år siden så lever mange i dyp fattigdom. Mange foreldre selger sine barn til menneskesmuglere og mange av disse barna havner i prostitusjon.  Dette barnehjemmet har blitt en redning for mange jenter.

Her kan du lese mer om arbeidet vi støtter i Nepal.

På senteret så har de ikke mye oppvarming og nettene kan være ganske kalde.  Vi er glade for at vi nå kan hjelpe dem med en varmepumpe.

Vi vil si takk til dere alle som har valgt å handle hos oss dette året.  I "gamle dager" sendte vi sjokolade til våre kunder ved juletider.  Det er disse pengene vi nå istedet legger i å sende denne julegaven til Nepal.