Solid Light

Avansert lyskontrollering

Solid light gjør det mulig for kameraet å kunne reagere til objekter som befinner seg nært til kameraet selv på kveldstid. Dette klarer den, fordi den automatisk regulerer lyset, og på denne måten hindrer overeksponering. Presisjonen i reaksjonsteknologien er også nyttig for å skru av eller på LED ettersom den kan justeres etter hvordan belysningen er. Dette gjør at brukeren selv kan bestemme når kameraet skal gå fra å benytte farge til svart og hvit visning.

 

Justerbar lysstyrke og synsvinkel.

Med denne nyskapende refleksjonsteknologien, klarer Solid Light å skape en jevn lystilgang i hele bildet. Dette løser et av problemene som man finner i kameraer som benytter infradrød teknologi, ved at infrarøde kameraer samler lyset i senteret av bildet. Med Solid Light får du dermed passe og en jevn lystilgang i en bredvinkelvisning og et sterkt bilde også ved lengre avstander.

Lengre LED levetid

Solid Light benytter et spesielt krets-design som forhindrer overopphetelse og benytter en kjøleteknikk som begrenser varmeskader fra LED mer effektivt. På denne måten klarer solid light å redusere varmeproblemer, som er hovedårsaken til at kameraer med LED blir svakere over tid. Med Solig Lights sitt design, kan kameraene holde i tre år.