• Coronapandemien skaper problem med store konsekvenser for oss. Kronekursen er nå så lav att vi må justere prisene på våre produkter.  Fra i midten av februar har kronekursen fallt ca 20%. Vi kommer løpende oppdatere prisene.  De prisene dere finner på hjemmesiden er de som gjelder for øyeblikket. Hvis dere skal gi et tilbud til en kunde så kontakt oss så kan vi gi dere en pris som kan gjelde i 2 uker.

AVTECH

Selskapet Avtech fra Taiwan ble stiftet i 1996 og har siden oppstart arbeidet for å utvikle nye overvåkingsløsninger. I 2008 ble dem hedret med prisen (Best product award) for sin kreativitet når de lanserte verdens første 16-kanals analoge lagringsenhet/DVR. Avtech’s visjon er å alltid fornye sine produkter og å kontinuerlig utvikle teknologi for å få så stabilt overvåkingssystem som mulig.

Holars AS har i over 20 år sammarbeidet med Avtech som idag lager IP kameraer med 2/3/5 megapiksels oppløsning og AHD system (Analog HD).

Bildet er tatt fra AVTECH Showroom hvor de viser fram sitt nye CMS-system. Trykk på lenkene nedenfor for å komme til deres produkter.

AVTECH IP Pakkeløsninger

AVTECH IP Kamera 2/3/5 MP

AVTECH NVR/Lagringsenhet

AVTECH Kameratilbehør

Analoge pakkeløsninger (FULL-HD)

Analoge kameraer / DVR (FULL-HD)

Kameraer / DVR (700TVL)