• Coronapandemien skaper problem med store konsekvenser for oss. Kronekursen er nå så lav att vi må justere prisene på våre produkter.  Fra i midten av februar har kronekursen fallt ca 20%. Vi kommer løpende oppdatere prisene.  De prisene dere finner på hjemmesiden er de som gjelder for øyeblikket. Hvis dere skal gi et tilbud til en kunde så kontakt oss så kan vi gi dere en pris som kan gjelde i 2 uker.

Om Deltronic

Ny informasjon for reklamasjoner av brannvarslere fra Deltronic. For å reklamera brannvarslere fra Deltronic må skjemaet nedenfor fylles ut. Hver varsler må ha ett eget skjema for att det skal kunne reklameres. Detektoren testes av teknikere på Deltronic. 

LAST NED REKLAMASJONSKJEMA FOR DELTRONICS VARSLERE HER. 

Deltronic ble stiftet i 1976 og har siden den tid bygd seg opp til å bli Skandinavias ledene utvikler og distributør av brannalarmer. I mer enn tretti år har selskapet utviklet en god ide, som gjennom tiden har vist seg å redde liv.

Firmaet besitter unik kunnskap og erfaring, og som det eneste selskapet innenfor bransjen arbeider de på egenhånd med sine produkter for å utvikle og perfeksjonere dem.

På Deltronic sine sider kan man finne informasjon om demmes produkter som gjennom unik teknologi skiller seg fra andres brannalarmer.

Hjemmeside: www.Deltronic.se

Idag selger vi alle produkter deltronic har å tilby. Om vi mangler noe i vårt sortiment så er det bare å si ifra.

Deltronic Røykvarslere (PHR)

Deltronic Røykvarslere (PHX)

Deltronic Røykvarslere (PHX 10 år)

Deltronic Røykvarslere (X10)

Gassvarslere & Narkosev.

Røykvarslere 230V (TEK10/TEK17)